Maar was het toeval dat Eloïse van Oranje op het terras zat?

Maar was het toeval dat Eloïse van Oranje op het terras zat? 

07 juni 2023 - 13:29

De eerste aflevering van het nieuwe PowNed-programma In Your Face is viral gegaan doordat Eloïse van Oranje hard ingreep tegen racisme. Maar was het echt toeval dat de gravinfluencer op het terras zat of was het allemaal een opgezet plan?

Online wordt er in ieder geval erg getwijfeld aan de echtheid van het programma. YouTuber Benjamin noemt het pure toeval: “Er kwam ineens iemand van de productie naar ons toe en die zei, je gelooft het niet maar Eloïse zit op het terras”. Toen zijn de heren naar hun tafeltje gerend, want zo’n mooie kans laat je natuurlijk niet aan je voorbijgaan.

Veel kijkers vroegen zich af hoe het kan dat het geluid van Eloïse zo goed was. Het antwoord is heel simpel. Vooraf waren er bloempotjes op tafel gezet met een verborgen microfoon. Op die manier was iedereen goed te verstaan en hadden de terrasgangers zelf niks door.

Verslaggever Reinout wilde nog even testen hoe de YouTubers zelf reageren als er iets gebeurt. Jaap twijfelde geen seconde en stond klaar om in te grijpen. Maar al snel herkende hij een ander bekend PowNed-gezicht.

Aankomende maandag om 16:00 uur staat er weer een nieuwe aflevering klaar. In deze aflevering testen Jaap en Benjamin de morele grenzen van mensen in de sportschool als iemand zich seksueel overschrijdend gedraagt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml