Wat gebeurde er zoal in NL?
Binnenland

Wat gebeurde er zoal in NL?.

Drank, drugs, vuurwerk & Nederlanders, dan weet je 't doorgaans al wat betreft de resultaten. En inderdaad was er ook bij de jaarwissel van 2016 naar 2017 weer sprake van een vloedgolfje aan 'incidenten' in ons polder. Een kleine bloemlezing: 

In Amsterdam-West zijn twee personen ingerekend die politiemensen met vuurwerk bestookten. Het duo is aangeklaagd voor poging tot zware mishandeling.

Verder wil vanuit Barneveld politieman Roy Poortman enkele sujetten 'danken' voor de nitraatbom die zij richting hem en collega's wierpen. In het dorp werd ook nog de brandweer bestookt met vuurwerk, schrijft Omroep Gelderland.

Dan meldt BD dat een 19-jarige man een 43-jarige vrouw heeft aangerand in Schijndel. De eikel trapte het slachtoffer van haar fiets, bepotelde haar en liet haar achter in een slootje. Hij is opgepakt.

Tot slot mag niet onvermeld blijven dat in Vlaardingen een 26-jarige Hagenees met een auto opzettelijk een huis heeft geramd. Volgens RTV Rijnmond had de aanvaller liefdesverdriet. Politieagenten achtervolgden de idioot tot in Schiedam, waar ze zijn voertuig ramden zodat hij kon worden ingerekend.  

Alle artikelen geladen. Overzicht →