We Are Here kraakt door: nu in Amstelveen
Binnenland

We Are Here kraakt door: nu in Amstelveen.

Het krakerstuig van We Are Here is blijkbaar onze hoofdstad zat en is daarom naar het nabijgelegen Amstelveen getrokken. Daar heeft de groepering opnieuw - voor de verandering een leegstaand - kantoorpand gekraakt.

Want het was even de vraag waar de uitgeprocedeerdiërs zouden overnachten nadat ze eindelijk werden gesommeerd de woningen in de Rudolf Dieselstraat te verlaten, maar geen zorgen: de groep heeft zichzelf dus weer een dak boven het hoofd toegeëigend.

"We hopen in dit pand tijd te hebben om aan onze asielprocedures te werken en het dialoog aan te gaan met de gemeente", schrijft We Are Here in een persbericht. Zoals u inmiddels weet is zelfs de barmhartigheid van het nieuwe linkse college in Amsterdam de groep te min en eist het niets minder dan voor iedereen een verblijfsvergunning.

De eigenaar van het gekraakte kantoorpand aan de Mr. G. Groen van Prinstererlaan in Amstelveen zal trouwens minder blij zijn: hij wil het pand slopen en op de plek nieuwe appartementen bouwen, meldt AT5

Alle artikelen geladen. Overzicht →