We Are Here: Pand Amstelveen is nu van ons, fuck you! 

05 juni 2018 - 16:40

Tsja, het wordt nu zo onderhand wel een beetje een overkill aan berichten over We Are Here. Toch is er weer iets nieuwswaardigs te melden, nu sommige groepsleden het idee hebben dat ze nog in het land van herkomst leven en dus ongestoord de nationale sport aldaar (piraterij) kunnen beoefenen.

Eigenlijk is er niemand die de groep iets kan maken. De burger niet, de gemeente niet, zelfs de Tweede Kamer niet. Dat baart zorgen, vooral nu de onvrede over de schijt aan de overheid-migranten 'de gewone burger', die wél hard moet werken, zo langzamerhand de keel begint uit te hangen. Dat kan op den duur tot spanningen gaan leiden.

Nu de groep gisteren vier woningen in de Rudolf Dieselstraat heeft ingeruild voor een kantoorpand in Amstelveen (aan de Groen van Prinstererlaan, red.), heeft de eigenaar van het pand al aangifte gedaan. De gemeente heeft zich ook al gemeld en heeft vriendelijk gevraagd of de groep wil opkrassen.

Dat lijkt niet te gaan gebeuren. Wanneer De Telegraaf polshoogte gaat nemen, schalt er door de intercom: "Dit gebouw is nu van We are Here!." Als de verslaggever probeert uit te leggen dat kraken illegaal is, reageert de intercom-asielzoeker met: "Fuck you, waarom praat je zo tegen mij?"

Bovenstaand geeft perfect weer hoe we met zijn alles zijn doorgeslagen in acceptatie, tolerantie en die uitgestoken hand die nooit meer loslaat. 

Wie is er schuldig aan de teloorgang van Nederland?
GroenLinks
D66
PvdA
Alles dat naar links ruikt
Created with Survey Maker
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie