Upd: Ook Bryan Roy laat weer van zich horen: bedreigt Rutte op Twitter

Upd: Ook Bryan Roy laat weer van zich horen: bedreigt Rutte op Twitter 

28 mei 2021 - 14:53

En ja hoor, weer gaat er iets fout bij Ajax: speler David Neres is afgelopen nacht opgepakt door de Braziliaanse politie. Volgens de plaatselijke media was de aanvaller van de Amsterdammers in São Paulo aanwezig op een illegaal feest. 

Op het feest waren meer dan honderd mensen aanwezig en velen droegen geen mondkapje. Mag niet in de huidige coronatijd, ook niet in Brazilië en daarom is de voetballer opgepakt. Na een geldboete werd hij weer vrijgelaten

Maar even: dit is de zoveelste keer dat een speler van (of met een verleden bij) Ajax de fout ingaat. Zo werd de doelman van de Amsterdammers geschorst na het slikken van 'een verkeerd pilletje', plantte Quincy Promes tijdens een feestje een mes in de knie van een familielid, vergeleek oud-speler Bryan Roy op Instagram Hugo de Jonge met de nazi's en zelfs het kantoorpersoneel bij de Amsterdammers zat dit seizoen te slapen toen het de spelers moest inschrijven voor de Europa League.

Je vraagt je toch af wat er in dat water in de Amsterdamse grachten zit. Of waar de club zijn spelers op selecteert. Ajax laat weten dat het de arrestatie van zijn werknemer in de media vernomen heeft, maar Neres zelf nog niet gesproken heeft.

Update:

Het blijft maar doorgaan met Ajacieden die zich misdragen... Zojuist wordt bekend dat Bryan Roy vorige maand is gehoord door de politie omdat hij via social media premier Rutte zou hebben bedreigd. 

Iemand zou een tweet hebben geplaatst met de tekst: "We helpen Mark met zijn geheugen wat hij moet doen. Aftreden van Rutte, aftredenmarkrutte.petities.nl." Roy reageerde daarop met de tekst: "Headshot krijgtie straks." Naar aanleiding van deze tweet is aangifte tegen Roy gedaan.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.