Weer leden motorbende No Surrender opgepakt 

11 april 2017 - 12:14

Bij invallen door arrestatieteams in Den Haag, Pijnacker en Breda zijn vanmorgen drie belangrijke leden van motorclub No Surrender opgepakt. De president van chapter West Coast, een ’sergeant at arms’ en een ander lid uit Breda zijn aangehouden in verband met een mislukte liquidatiepoging in Ridderkerk in november. 

De Haagse man die in november werd neergestoken in Ridderkerk, overleed bijna aan zijn verwondingen. De politie ziet de steekpartij als een doelbewuste poging de man te liquideren. Eerder zijn drie verdachten opgepakt, maar die hadden uiteindelijk niets met de steekpartij te maken. Naast de 31-jarige Bredanaar zijn nu een 34-jarige man uit Pijnacker en een 51-jarige man uit Den Haag opgepakt. 

De steekpartij vond volgens de Telegraaf plaats in een illegaal laboratorium waar anabole steroïden en illegale medicatie werden gemaakt. De politie heeft aanwijzingen voor de betrokkenheid van No Surrender-leden bij de productie hiervan. De invallen bij de No Surrender-leden zouden hier ook mee samenhangen, maar daar wil de politie nog niets over zeggen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie