Weinig animo voor talkshow Peter R. de Vries
Binnenland

Weinig animo voor talkshow Peter R. de Vries.

Ondanks dat hij zijn SBS6-programma De Raadkamer bij de lancering in maart van dit jaar nog zonder grappig te willen zijn vergeleek met Voetbal Inside, krijgt Peter R. de Vries week na week te maken met dramatische kijkcijfers.

Zo stemden er gisterenavond slechts 208.000 huishoudens af op het programma waarin de deskundige De Vries het vooral graag heeft over zijn deskundige visie op rechtszaken.

Van tegenvaller naar tegenvaller

De start van het programma op 1 maart leverde nog 548.000 kijkers op, sindsdien is dat aantal dus met meer dan de helft gehalveerd. De teleurgestelde voormalig Emmy-winnaar denkt zelf dat Nederland niet zonder zijn expertises kan leven, daar hij eerder klaagde over het feit dat hij in talkshows niet genoeg tijd krijgt zijn verhaal te doen.

As er één iemand zo gewoon gebleven is, is het Peter wel. De bescheidenheid waarmee hij in het leven staat, siert de voormalig misdaadverslaggever. Hij is ook nooit vervelend veel aanwezig bij praatprogramma's, dat scheelt. Hadden wij trouwens al gezegd dat hij tien jaar geleden een Emmy Award in de wacht sleepte? Nee? Gelukkig verkondigde hij dat zelf zo'n 234.000 keer.

Alle artikelen geladen. Overzicht →