Werk! 020 heeft openstaande vacatures voor erotisch centrum

Werk! 020 heeft openstaande vacatures voor erotisch centrum 

22 juni 2023 - 11:46

Alle sekswerkers, exploitanten, projectontwikkelaars, financiers, beleggers enz. enz. opgelet: de gemeente Amsterdam heeft werk voor u. Het zoekt namelijk marktpartijen om het toekomstige erotisch centrum te ontwikkelen en te runnen. 

Partijen met interesse kunnen vervolgens in augustus en september in gesprekken de vragenlijst toelichten. "We horen graag welke kansen en risico’s zij zien op de drie locaties", aldus de gemeente. Twee van de voorgestelde locaties zijn zoals u weet in de buurt van de RAI in Zuid, de derde mogelijke locatie is op de NDSM-werf in Noord.

Naast de zogeheten marktconsultatie zijn er ook weer gesprekken met verschillende belanghebbenden, zoals bewoners, ondernemers en sekswerkers. Ook worden de komende maanden het programma en de omvang van het centrum verder aangescherpt.

Zo werd vorige week duidelijk dat er minder horeca en meer zogenaamde 'culturele programmering' komt dan eerder was bedacht. "Dat moet leiden tot minder en ander publiek", zo stelt de gemeente. "Het wordt dus meer een Erotisch en Cultureel Centrum." Eerder kondigde de gemeente aan dat het erotisch centrum, naast een werkplek voor ongeveer honderd sekswerkers, een levendige plek moest worden met horeca, entertainment en cultuur. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml