WERK! 5 Dagen (NPO Radio 1) zoekt eindredacteur

WERK! 5 Dagen (NPO Radio 1) zoekt eindredacteur 

20 juni 2022 - 14:25

De NTR maakt samen met PowNed het NPO radio1 programma “5 dagen”. Wij zoeken per direct een ervaren:

Eindredacteur I

(36 uur per week)

Met de knalgele radiobus trekken presentator Waldy van Geenen en verslaggever Rens Turk het land door om steeds weer vanuit een andere gemeente het nieuws te verslaan. Iedere werkdag tussen 20:00 uur en 20:30 uur is het bijzondere resultaat te horen in “5 Dagen”.

Volg jij de actualiteit op de voet en sta je bekend om jouw originele kijk op het maatschappelijke debat? Ben jij daadkrachtig, inventief en weet je als geen ander hoe je impact maakt met kleine en grote nieuwsverhalen? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Wie ben jij?

We zoeken een geboren leider met aantoonbare ervaring op programmaredacties. Jouw leiderschapskwaliteiten zijn “key”! Je stimuleert het team tot gezamenlijke groei, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk tot het maken van unieke radioshows.

Je houdt ervan erop uit te gaan voor de mooiste verhalen bij en achter het nieuws. Dit vraagt een stevige en stressbestendige houding en een mentaliteit die verder gaat dan 9-to-5. Je bent graag de verbindende schakel en weet wat er nodig is voor een maximale samenwerking in een compact team.

De NTR streeft naar een inclusieve organisatiecultuur, waar iedereen zich thuis voelt is en die de diversiteit van de maatschappij weergeeft. Wij geloven dat werken in een divers samengesteld team het werk inspirerend en innovatief maakt.

Vereisten:

Naast de eerdergenoemde eigenschappen en ervaring beschik je daarnaast over minimaal HBO werk- en denkniveau. Je bent bovendien bereid om minimaal 2 x per week in de avond te werken.

Wij bieden:

We bieden je een contract tot 31 december 2022. De functie is ingedeeld in salarisschaal H, minimaal € 3.291,71, maximaal €5.180,43 conform de CAO voor omroeppersoneel. Je salaris wordt vastgesteld op basis van je leeftijd en ervaring.

Reageren:

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast over deze rol, reageer dan uiterlijk 24 juni door een originele en korte motivatie te sturen, voorzien van CV, naar de afdeling P&O, onder vermelding van vacaturenummer 22-33 per email: [email protected].

Informatie:

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Barbara van der Klis, Hoofdredacteur Informatie, [email protected].

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml