Wesley Sneijder zegt sorry tegen F-side

Wesley Sneijder zegt sorry tegen F-side 

02 augustus 2023 - 15:29

Goh, zou Wesley Sneijder soms een baantje kunnen krijgen bij Ajax? De ex-topvoetballer liet na zijn carrière meermaals blijken dat hij eigenlijk een rasechte Utrechter is en hij had zelfs een skybox in De Galgenwaard bij de plaatselijke FC gehuurd. Vervolgens maakte hij ruzie met de jochies van de F-side, die het niet leuk vonden dat hij in filmpjes "Utreg, me stadsie" zong en rond de halve finale van de KNVB-beker tussen FC Utrecht en Ajax (2-0) schreeuwde "Utrecht, Ajax gaan we slopen!"

Diezelfde Sneijder zegt nu sorry. Compleet met een heel PR-offensief. "Ajacieden, ik heb met de F-side gesproken. Over mij, over wat ik in het verleden heb gedaan, wat niet handig was. Daarvoor heb ik mijn excuses gemaakt", zo laat hij weten op Instagram.

Dit was overigens nodig ook. Want de jongens van de F-side hadden Ajax gewaarschuwd dat het "oorlog" zou worden als Sneijder terug zou keren bij de club. Maar nu vinden zij ook dat het tijd is voor een schone lei. "Voor ons is de kou uit de lucht. Alles wat er is gebeurd sluiten we hiermee af."

Wat een gezelligheid daar in Amsterdam. Wat Sneijder precies toe kan voegen aan Ajax is niet helemaal duidelijk. Er worden in elk geval gesprekken gevoerd over een rol als assistent-trainer.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml