Wessel en Tyronne gaan de diepte in met ontmaagdingsverhaal

Wessel en Tyronne gaan de diepte in met ontmaagdingsverhaal 

06 september 2023 - 16:00

In de nieuwste aflevering van de PowNed-webserie Slaapkamer Dates maken de vrijgezelle Wessel en Tyronne lekker wat schunnige grapjes. Zo heeft Wessel een piemelvormige cactus die nu klein is: “Komt omdat het koud is.” Tja, ieder zo z’n plantjes.

Bij lachen om piemels blijft het uiteraard niet. Wessel vindt het een mooi moment om tijdens zijn eerste date over zijn ontmaagding te beginnen: “Toen ik mijn zus vertelde dat ik voor het eerst seks had zei ze: ‘Ach, arm anusje’.” De verbazing op Tyronnes gezicht spreekt boekdelen: “Er zijn ook andere manieren.” Volgens Tyronne zijn er ‘opties, opties’ genoeg.

Niet alleen Wessel en Tyronne hadden een bijzondere date. De spirituele Iris wilde graag in hogere sferen komen en besloot een lekker sterk kopje cacaothee te maken voor haar date Elvin, die de effecten duidelijk merkt. Volgens Iris is het geen drugs: “Maar we zijn wel high van de cacao.” Met zijn buik gevuld met dubieus spul gooit Elvin zijn lange hare los en laat Iris een beetje blozen: “Dat was wel een goede move.”

Weet Elvin samen met zijn elektrische gitaar het hart van Iris te veroveren? En blijft het bij schunnige praat bij Tyronne en Wessel of bloeit er ware liefde op? Bekijk hier de negende aflevering van Slaapkamer Dates. Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Wil jij ook zo’n leuke date? Geef je dan nu op en mail naar [email protected]!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml