Wie droomt er nou niet van een leven op de weg? 

10 juni 2023 - 12:39

Het leven in een vrachtwagen is niet echt een typische meisjesdroom. Maar voor Bianca was dat het wel. In deze aflevering van Vlaamse Meiden die Rijden zien we hoe de droom van Bianca is uitgekomen. Toen ze het eerste seizoen zag begon het bij haar te kriebelen en wist ze: “Dit wil ik!”

Al 26 jaar droomde de ladytrucker van het leven op de weg: “Dit is eigenlijk een kinderdroom maar het is er nooit van gekomen”. Een paar maanden geleden besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en haar groot rijbewijs te halen. Inmiddels is ze al twee maanden vrachtwagenchauffeur en rijdt ze flink in de rondte en zijn haar collega's blij met haar: “Je hoeft zeker niet onder te doen voor de mannen”. Als dat geen compliment is waar je als vrouw blij van wordt.

Haar vier kinderen moesten in het begin wel even wennen aan het idee dat mama een ladytrucker zou worden: “Het is een hele verandering voor ze maar nu beginnen ze het leuk te vinden. Ze zijn trots op mama”. Haar jongste zoon heeft zelfs een bordje gemaakt waarop staat: 'Best truck mom ever'. Is dat niet zoetsappig?

Van de firma heeft ze een nieuwe truck gekregen, iets waar ze zo trots op is dat ze haar schoenen uitdoet als ze instapt. Ze heeft een lelijk gordijntje laten maken om het een beetje ‘gezellig’ te maken in de cabine. Dat staat leuk bij haar knuffeltjes.

Klik hier om de aflevering terug te kijken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml