Wie herkent "jongens" die mannen in elkaar trappen na vraag of ze gay zijn?

Wie herkent "jongens" die mannen in elkaar trappen na vraag of ze gay zijn? 

13 september 2023 - 11:53

Dan alweer een Opsporing Verzochtje. Dit keer is oom agent op zoek naar twee "jongemannen" die het nodig vonden om in de nacht van 29 op 30 juli 2023 op de Oude Stadsgracht in Eindhoven drie andere mannen in elkaar te trappen, waarbij er eentje bewusteloos raakte.

Wat was er precies gebeurd? De drie slachtoffers deden na een bruiloft nog een naborrel in een niet nader genoemd café op het Stratumseind. Eenmaal buiten werden ze door de twee "jongemannen" aangesproken met de vraag 'of ze gay zijn'. Eentje antwoordde hierop bevestigend en dat kon hij bekopen met zoveel trappen tegen zijn hoofd dat hij bewusteloos raakte. Daarna bleven de onbekende "jongens" op de andere twee mannen intrappen.

Dan even een signalement van de laffe daders: "De jongen met het zwarte shirt deelde de karatetrap uit. Allebei de jonge mannen hebben een lichte huidskleur", aldus de politie die graag wil weten wie ze zijn. Wij helpen de politie met dit soort dingen graag een handje: opsluiten dit tuig en sleutel weggooien. Dus weet u meer? U kunt een belletje plegen naar de Politie Opsporingstiplijn (0800-6070), Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of Team Nationale Inlichtingen (088-6617734).

Alvast bedankt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml