Wilders bezoekt rampgebied Zandvoort op topless day

Wilders bezoekt rampgebied Zandvoort op topless day 

22 juni 2023 - 12:12

Het strand in Zandvoort voelt al weken aan als oorlogsgebied, vrouwen worden geïntimideerd en supermarkten worden leeggeroofd. En wie vindt dit nou een leuke manier van recreëren, lekker met een mes op zak vrouwen lastigvallen? Nou jongeren met een niet-westerse achtergrond. Daarom besloot Geert Wilders een kijkje te nemen. Misschien hoopte hij ook nog een topless dame te zien, het was namelijk nationale topless dag. Ouwe snoeperd is die Wilders toch ook.

Als de Nederlandse vrouw gewoon een boerka aan zou doen, dan is het hele probleem opgelost volgens de Marokkanen. Al die blote, schuddende billen zijn natuurlijk ook enorm aanstootgevend. En dat beeld moet van het strand verdwijnen. Maar daar denkt Wilders anders over, die ziet alles graag van achter zijn zonnebrilletje: “Vrouwen die zich moeten bedekken omdat ze dan in ieder geval voorkomen dat ze door mannen worden lastiggevallen. In Nederland mag een vrouw en ook een man trouwens dragen wat ie wil en het bedekken van je hele lichaam hoort daar niet bij”.

Islam, ja zo heet hij echt, wilde Wilders even aanspreken op zijn gedrag en uitlatingen. Hij vindt het vervelend dat hij zich moet verantwoorden voor zijn geloof. Hij is geen Marokkaan maar wel een moslim en daardoor voelt hij zich benadeeld door Geert. Maar daar heeft Wilders geen boodschap aan: “Ik vind het een verschrikkelijk geloof”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml