'Wilders hoopt op aanslag'
Binnenland

'Wilders hoopt op aanslag'.

D66-Statenlid Hans van Wageningen heeft keihard uitgehaald richting mannen als Geert Wilders en Christian Petermann. Door het delen van nepfoto's door die twee vreest hij dat we in Nederland zouden kunnen afglijden naar een burgeroorlog.

Dat schrijft hij in een opiniestuk op de website van 1Limburg. "Met hun nepfoto’s glijden Wilders en Petermann verder af in de richting van een burgeroorlog. Ze volgen een strategie die eerder door Hitler is gevolgd en nog niet zo lang geleden door Milosevic", aldus Van Wageningen. Hij gaat zelfs nog een stapje verder: "Hij (Wilders, red.) hoopt op een aanslag vlak vóór de verkiezingen en dat hij op het Haagse pluche zit als de rook weer is opgetrokken." 

Geert Wilders stuurde onderstaande tweet de wereld in, waarin hij het door middel van zijn Photoshop-skills voor elkaar kreeg om Pechtold bij een protest in het Verenigd Koninkrijk te laten zijn, toen daar in 2009 de film Fitna daar werd vertoond.

Petermann bouwde ook zijn eigen foto van Pechtold met Palestijnen die Pechtold op het zadel hijsen. Daarbij stond de tekst: "En nu Hamas".

Alle artikelen geladen. Overzicht →