Wilders: massademonstraties tegen islam 

03 november 2017 - 16:34

Burgers, ga de straat op en verenig u! Geert Wilders heeft zojuist tijdens een persconferentie in Brussel het volk opgeroepen om massademonstraties te houden tegen islamisering en "tegen het weggeven van ons land". Hij wil samen met Filip Dewinter "het maatschappelijk verzet bundelen" in Nederland en België.

"Genoeg is genoeg", aldus de leider der PVV'ers. "We moeten ons grondgebied terugveroveren." Wel moet u nog even geduld hebben voordat u zich bij dit soort demonstraties tegen aanhangers van de Religie van de Vrede kunt aansluiten, die moeten namelijk eerst nog georganiseerd worden. 

Waarschijnlijk zullen ze bij moskeeën worden gehouden, dus maak uw borst maar nat. Het zal namelijk ongetwijfeld erg gezellig gaan worden...

De persconferentie in het federale parlement van Brussel werd gehouden naar aanleiding van het feit dat het Wilders en Dewinter door de Belgen verboden is om op 'islamsafari' te gaan in jihadistenbroeinest Molenbeek. 

De twee politici willen alsnog erg graag op safari en stappen nu naar de Belgische Raad van State om het verbod aan te vechten.

Benieuwd wat hij nog meer te zeggen had? Bekijk hieronder een livestream van de persconferentie:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie