Wilders moest vermomd naar Tweede Kamer 

21 september 2017 - 12:35

Nederland, multiculturele samenleving van tolerantie, barmhartigheid en vrijheid van meningsuiting. Okee, een uitgesproken mening over de religie van de vrede kan je incidenteel een mes tussen je ribben opleveren van een geestelijk verdwaalde eenling. Of maakt jarenlange persoonlijke beveiliging tot een noodzaak.

Is dat meteen reden om te twijfelen aan de goede bedoelingen van vredelievende religieuzen die met iedereen eigenlijk het beste voor hebben?

Nee, daar twijfelen wij niet aan. Wij houden niet van mensen over een kam scheren. Sterker nog, wij kunnen jarenlange bijstandsafhankelijkheid, zo goed mogelijk meedraaien in de maatschappij, groot respect voor onbedekte vrouwen en homo's en het op de vingers tikken van uit de maat lopers eigenlijk alleen maar heel erg waarderen.

Neem nu Geert Wilders. Het is toch eigenlijk volstrekt onnodig dat het PVV-kopstuk al tien jaar lang niet meer normaal over straat kan? Dat hij om notabene veilig het parlement te kunnen bereiken, een tijdje vermomd met een pruik en plaksnor over straat moest? Dat hij daar een geïrriteerde bovenlip aan heeft overgehouden?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie