Wilders wil geen Emma-matras, merk cancelt Meilandjes om islam-uitspraak

Wilders wil geen Emma-matras, merk cancelt Meilandjes om islam-uitspraak 

30 november 2021 - 13:31

Geert Wilders gaat niet meer tukken op een matras van Emma. Het merk stopt per direct de samenwerking met Maxime Meiland (25) omdat ze niet heeft gereageerd op hun eis verzoek afstand te doen van de islamkritische uitspraken van moederlief Erica. Wilders vindt dat niet oké.

Voor wie het gemist heeft, Erica bleek in haar door Jan Dijkgraaf geschreven boek nogal kritisch te zijn op de islam. "Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wilt toch de wind in je haren voelen? Dat is vrijheid", stond er bijvoorbeeld.

Daarnaast noemde ze mensen in een boerka ’pinguïns’. Reden voor het politiek correcte Hallmark om de samenwerking met Erica te beëindigen, en voor het nog politiek correctere Emma om dochter Maxime te cancelen omdat ze niet op haar blote knieën duizendmaal sorry zei geen afstand nam van de uitspraken van haar moeder.

Wilders neemt het nu voor de familie op. "Erica Meiland is een dappere vrouw. Ze verdient steun van ons allemaal." Met andere woorden, geen Emma-matras meer voor Geert: "Ik ben er klaar mee. En ik vermoed dat veel meer mensen hetzelfde vinden. De vrijheid van meningsuiting gaat boven alles. Geen boycot op islamkritiek!"

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml