Wilders wraakt opnieuw rechter, want 'partijdig' 

24 oktober 2017 - 16:12

Opzienbarend nieuws weer vanuit kamp Wilders. De blonde PVV'er heeft tijdens zijn hoger beroep in het 'minder minder'-proces vandaag vraagtekens geplaatst bij de onpartijdigheid van raadsheer Jeanne Gaakeer, volgens Wilders voorzitter van stichting Gascaria.

Die stichting reikt elke twee jaar een geldprijs van 1.000 euro uit voor de beste masterscriptie in Nederland die een verband legt tussen het recht en geesteswetenschappen.

Afgelopen jaar kreeg UvA-student Sinead Wendt het geld. In het juryrapport werd Wendt niet alleen geprezen om haar academisch niveau, maar ook vanwege haar persoonlijke betrokkenheid bij ongedocumenteerde vluchtelingen. 

Wilders is daarom van mening dat Wendt een 'linkse activiste' is, met betrokkenheid bij vluchtelingenbeweging Wij Zijn Hier. Daarnaast zou Wendt vorig jaar mee hebben gelopen in demonstraties tegen Geert Wilders en de Amerikaanse president Donald Trump.

Wilders vraagt zich daarom af of Gaakeer, als voorzitter van de stichting die Wendt de prijs uitreikte, wel geschikt is om hem te beoordelen. Hij wil dat Gaakeer zich terugtrekt uit het proces.

Overmorgen zal de rechtbank een oordeel vellen over het verzoek van Wilders.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie