Willem Holleeder blijkt nóg grotere boef 

07 januari 2019 - 14:35

Oops. Peter R. de Vries heeft een belastende geluidstape onthuld waarin Willem Holleeder toegeeft te hebben samengewerkt met criminelen Stanley Hillis en Dino Soerel.  

Het gaat om een opname van een telefoongesprek tussen Holleeder en Peter R. uit 2011. Daarin doet Neerlands grootste boef een boekje open over zijn positie in de onderwereld en deelt hij details waarover hij in de rechtbank niet wilde praten.
In het gesprek geeft hij toe dat er wel degelijk sprake was van samenwerking met criminelen Hillis en Soerel, hetgeen Holleeder tijdens de rechtszaak altijd heeft ontkend. Ook blijkt dat hij zijn zussen Sonja en Astrid vanuit de gevangenis op “cryptische wijze” informatie heeft gegeven over zijn boevenpraktijken, in tegenstelling tot wat hij eerder beweerde.
Peter R. De Vries heeft de geluidstape met de belastende woorden inmiddels overgedragen aan het Openbaar Ministerie. Het proces tegen Holleeder gaat verder op maandag 14 januari. Sander Janssen, advocaat van Holleeder, laat op Twitter weten pas dan inhoudelijk op de tape te willen reageren.
Wordt vervolgd...
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie