Winkelier tegen overvallers: Kom later ff terug
Buitenland

Winkelier tegen overvallers: Kom later ff terug.

Sommige aardbewoners zijn dommer dan dom. Nu getuigt een overval plegen al niet van enig niveau, maar zes overvallers die het op een e-sigarettenwinkeltje nabij het Belgische Charleroi hadden gemunt slaan werkelijk alles. 

Het zestal drong afgelopen weekend rond 15.00 de winkel binnen en eiste de kassa-inhoud op. Eigenaar Didier, die werd geconfronteerd met twee wapens, vertelde hen vervolgens dat het beter zou zijn rond 18.30 uur terug te komen omdat hij dan zogenaamd meer geld in de kassa had zitten.

Het criminele tuig dacht daar heel even over na, wat op zich een hele opgave is zonder fatsoenlijk stel werkende hersenen, gaf de man gelijk en besloot af te druipen. Ondertussen alarmeerde de eigenaar de politie, die niet verwachtte dat de zes nog terug zouden komen.

Tot ieders verbazing deden zij dat wél. Nog voordat zij ook maar een eurocent uit de kassa konden halen stond de politie al voor hun neus. Allen zijn uiteindelijk gearresteerd. Een van de daders is minderjarig. De rest is nog niet jarig.

Alle artikelen geladen. Overzicht →