Winnen: dagje Efteling met Geert Wilders 

02 februari 2018 - 11:01

Whoop, whoop. Geert Wilders gaat on tour naar atractiepark De Efteling. Omdat het niet leuk is om met twintig stoïcijns loerende beveiligers in de Droomvlucht te gaan, is hij op zoek naar gezelschap.

Guess what? Hij is op zoek naar u, de armzalige burger. Zo gewoon gebleven he, die Geert. Het enige dat Wilders van u vraagt, is een beetje creativiteit. Wanneer u erin slaagt om met een zo origineel mogelijke boodschap uit de kast te komen waarom juist u het verdient de politicus te vergezellen, dan maakt u kans geselecteerd te worden.

Of uw stamboom ook gescreend wordt misschien is er bij uw over-over-over-over-over-over-over-grootvader wel een aan de islam gelieerd dna-profiel te bespeuren is niet bekend.

Wij geven u alvast een voorzetje; wat hebben Geert Wilders en De Efteling gemeen? Nou? Ze geloven beiden in sprookjes. Woehaha, die was goed hè? Trouwens, op www.efteling.pvv.nl kunt u uw inzending insturen. Het zou ons trouwens totaal niet verbazen als enkele linksch-doemdenkers het pretpark nu gaan boycotten, want associatie met de PVV.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie