Wipeoutchallenge voor PlayStation 5

Wipeoutchallenge voor PlayStation 5 

12 juli 2023 - 15:39

Uren achterelkaar gamen, het is de bezigheid van veel jongeren. Enige probleem daarbij is natuurlijk wel dat je geld moet hebben voor een PlayStation en games. Dat hebben natuurlijk niet alle kinderen. Daar heeft Cha Chi Versaci iets op bedacht, een wipeoutchallenge. Degene die als eerste eindigt wint een PlayStation 5. Wie wil dat nou niet?

Cha Chi Versaci heeft zelf een zware jeugd gehad en is zelfs tot zijn twintigste dakloos geweest. Hij kan zich dus goed inleven in de jongeren: “Ik dacht altijd, wacht maar als ik later groot ben. Dan ga ik opkomen voor het kind dat ik ooit was”. De impact van gamen is volgens hem erg groot en is blij dit aan de kinderen te kunnen geven: “Hij had een PlayStation 5 van mij gekregen. Eerst had hij geen vrienden, nu heeft hij wel vrienden. Het is meer dan gamen”.

Dat het winnen van een wipeoutchallenge niet makkelijk is blijkt wel als onze verslaggever Reinout een poging op de baan waagt. Het duurt niet lang of hij belandt koppie onder in het koude water.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml