WK-Flits: België-Panama 

18 juni 2018 - 15:10

Zo, en dan werpen we nu een blik op het land waar heel Nederland tijdens het WK voetbal écht voor is. Dat is dus niet Marokko, maar België. De Belgen spelen vandaag hun eerste duel tegen voetbaldwerg Panama.

Zonder te overdrijven wordt van de Belgen een hoop verwacht. Het team heeft sterren in de gelederen als Romelu Lukaku (Manchester United), Eden Hazard en Thibaut Courtois (Chelsea), Kevin de Bruyne (Manchester City) en Driesje Mertens (Napoli). Er lopen overigens nog wel meer goede voetballers rond in dat team, denk aan Axel Witsel, Vincent Kompany etc. etc. 

Het WK verloopt tot op heden moeizaam voor grote voetballanden. Denk aan de remises van Brazilië, Argentinië en Spanje en het verlies van Duitsland. Alleen Frankrijk deed wat het moest doen en klopte het Australië van Bert van Marwijk, al ging dat uiterst moeizaam.

De vraag is nu: maakt België de verwachtingen waar? Wij gaan er in ieder geval goed voor zitten over twee uurtjes.

Voordat we het vergeten, we kijken nu naar het Eredivisieteam van Zweden. U weet wel, dat land dat op miraculeuze wijze vóór Nederland eindigde in de kwalificatiereeks. De IKEA-uitvinders staan momenteel op 1-0 tegen Zuid-Korea.

België wint van Panama
Ja
Nee
Created with Survey Builder
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie