WK-Flits: Marokko op nul
Binnenland

WK-Flits: Marokko op nul.

Mogge hooggeëerd publiek. Het WK voetbal in Rusland verloopt tot op heden maar vreemd. De meest onverwachte uitslagen, een VAR-scheidsrechter die de charme van het voetbal onderuit kegelt en in plaats van Marokko op 1, 'de Leeuwen van de Atlas' nog op 0 punten staan in de groep met Spanje, Portugal en Iran.

Daar kan vanmiddag verandering in komen, er moet dan wel worden afgerekend met Cristiano Ronaldo en de andere tien Portugezen in dienst van Ronaldo.

Laten we hopen dat Marokko vandaag drie punten pakt, alleen al voor al die Marokkaanse Nederlanders die als het Nederlands Elftal speelt ook toeterend de straat op gaan na een overwinning, die Nederlandse vlaggen over de motorkappen van politieauto's leggen en geschminkt met Nederlandse vlaggen hun liefde voor hun geboorteland tonen.

Laten we eens een poging doen elkaar te verbinden, En natuurlijk voor Louis 'yallah' van Gaal, de halve wannabe-Marokkaan Wesley Sneijder en ieder ander die de broeders en zusters een warm hart toedraagt. Ousoud Atlas, Mabrouk Magreb.

Om alvast in de sfeer te komen gaan wij hier even Ali Bouali opzetten, hij maakte een tof nummertje over Marokko. 

Marokko verslaat Portugal?
Ja
Nee
Ronaldo maakt 5 goals
Created with Survey Creator
Alle artikelen geladen. Overzicht →