Woke-KLM introduceert speciale Pride-vluchten voor personeel

Woke-KLM introduceert speciale Pride-vluchten voor personeel 

01 augustus 2023 - 12:02

Bij de KLM zijn ze helemaal de weg kwijt. In de drang naar inclusief zijn om het inclusief zijn introduceert de KLM na de speciale slavernijherdenkingsvluchten voor personeel met een Surinaams of Caribische achtergrond, nu twee vluchten die dinsdag vertrekken met een crew aan boord die bestaat uit personeel met een LHBTQi-achtergrond.

Volgens de altijd wakkere Telegraaf is er daarom (opnieuw) onrust ontstaan onder het personeel. Ander personeel (zeg maar de niet-LHBTQi'ers) zou niet op deze vluchten hebben in mogen schrijven, waarmee onderscheid wordt gemaakt. En dat is zoals u weet pure discriminatie.

Het gaat om de vluchten naar Cartagena in Colombia en München. Dus mocht u toevallig met deze vluchten meegaan, dan bent u getuige van een stukje onvervalst woke-beleid dat door uw strot wordt geduwd. Dat kunt u leuk vinden, of niet leuk vinden. Dat maakt niet uit. Het is zo!

Bij KLM zelf wordt de boel uiteraard ontkent. Nee, er wordt geen onderscheid gemaakt onder het personeel. Er is alleen maar een uitvraag gedaan voor medewerkers die het leuk vinden om met deze vluchten mee te gaan, waar speciale aandacht wordt gegeven aan Pride. Het is geen volledige LHBTIQ+-crew. Nee, dat zal wel niet. Maar dat hadden ze wel graag gezien natuurlijk. Wat zal de volgende speciale vlucht worden waarmee minderheden onder het personeel in het zonnetje worden gezet?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml