World Animal Protection: 'Jumbo, kap eens met korting Dolfinarium'

World Animal Protection: 'Jumbo, kap eens met korting Dolfinarium' 

07 september 2021 - 11:27

Het Dolfinarium in Harderwijk, wie is daar vroeger nou niet heen geweest? Maar wist u dat er in dit park ernstig leed plaatsvindt bij Flipper en zijn vriendjes? En het ergste is: er zijn dus bedrijven zoals de Jumbo die KORTINGSKAARTJES hiervoor aanbieden! 

Dolfijnen lijken altijd vriendelijk te lachen. Maar de dolfijn lacht als een boer met kiespijn: het is een dier dat ruimte nodig heeft om te zwemmen, duiken, te jagen en op golven te surfen. Niet in gevangenschap te leven om gefokt te worden en leuke kunstjes te vertonen aan de mensch.

Dierenbeschermingsorganisatie World Animal Protection wil daarom dat Jumbo kapt met korting aanbieden: "We hebben met Jumbo gesproken en zien bemoedigende signalen, desondanks biedt Jumbo de kaarten nog wel aan", zegt campagnemanager Sanne Kuijpers. "Het gesol met deze sociale en intelligente dieren moet stoppen. Interactie met dolfijnen en dolfijnenshows zijn vanuit educatief oogpunt problematisch. We zouden het toejuichen als een bedrijf als Jumbo zich hiervan distantieert."

Mocht u ook trouwens ook een bijdrage willen leveren aan het 'slopen' van het Dolfinarium, dan kan dat door de petitie te tekenen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml