Dode na steekpartij in appie Den Haag om 7 uur 's ochtends

Dode na steekpartij in appie Den Haag om 7 uur 's ochtends 

20 juni 2023 - 10:47

Welkom in het Wilde Westen van Nederland! Vanochtend zo rond de klok van 7 - de meeste mensen liggen dan nog in bed of gaan naar hun werk - vond in de Albert Heijn aan de Turfmarkt in Den Haag een steekpartij plaats waarbij een dode te betreuren viel en een agent lichtgewond raakte.

De steekpartij vond plaats net nadat de winkel was opengegaan. De Turfmarkt is afgezet en er zijn zwarte schermen geplaatst bij de supermarkt. Ook in de winkel zijn delen afgezet met linten, meldt Omroep West.

De persoon die is doodgestoken zou een medewerkster van de Albert Heijn in kwestie betreffen. Geschokte en huilende medewerkers worden opgevangen in het gebouw van de Universiteit Leiden, pal naast de winkel.

Gelukkig kon de dader even verderop op de Schedeldoekshaven in de kraag worden gevat. Maar, even: in wat voor land leven we dat dit kan gebeuren? Gelukkig is het voor eeuwige premier Mark Rutte maar een klein stukje omfietsen om uit te komen leggen hoe fijn en veilig het hier toch wel niet is!

Wij vragen ons af: waar zou het inmiddels veiliger zijn om boodschappen te doen: in Den Haag, in explosiehoofdstad Rotterdam of toch in het fantastische paradijs Amsterdam?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml