WTF: Kindje (9) bedreigt ander kindje (6) met mes

WTF: Kindje (9) bedreigt ander kindje (6) met mes 

30 juni 2023 - 11:32

Zo bont hadden wij het nog niet gezien. Niet alleen tieners lopen tegenwoordig met messen op zak, ook nóg jongere kinderen hebben deze twijfelachtige gewoonte ontdekt. De politie laat weten dat afgelopen woensdag een jongetje (9) op een speelplaats in Den Haag een plaatsgenootje van 6 met een mes heeft bedreigd.

Echt, wat de f*ck?! De politie schrijft nog doodleuk in het bericht op Facebook "geen messen in de speeltuin!" en dat ouders goed op hun kroost moeten letten en hun tassen en zakken moeten bekijken "voordat ze ‘buiten gaan spelen", maar wat bezielt deze KINDEREN in hemelsnaam? 

Bovendien, als u goed naar de foto kijkt, ziet u dat het niet zo'n klein mes is ook. Niet iets wat je in de keukenla vindt, zeg maar. Maar goed. Agenten waren dit keer gelukkig snel ter plaatse en namen het wapen in beslag. Het 6-jarige jongetje bleef ongedeerd. De politie en de moeder van de 9-jarige hebben het kind "goed toegesproken", aldus de politie.

Maar ja, omdat hij jonger dan twaalf is, kan hij niet worden vervolgd. De politie zegt dat het incident geregistreerd is en dat het kind haar aandacht heeft. "Niet iets waar je trots op hoeft te zijn op die leeftijd", aldus het Basisteam Beresteinlaan.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml