WTF: Politie redt kids uit snikhete auto, ouders boos om kapotte raam

WTF: Politie redt kids uit snikhete auto, ouders boos om kapotte raam 

13 juli 2021 - 12:19

Het moet toch niet veel gekker worden... Agenten van de politie IJmond hebben afgelopen zondag twee kinderen uit een snikhete auto moeten redden omdat hun ouders lekker op het strand aan het chillen waren. Achteraf moesten de agenten nog een woedende reactie van die 'ouders' slikken ook.

"Door een oplettende melder was er gezien dat er 2 kleine kindjes versuft in een afgesloten en warme auto zaten. De collega's zijn met de ambulance met spoed ter plaatse gegaan en hebben een raampje ingetikt om de kinderen, van 1 en 2 jaar, er uit te halen. Volgens de ambulancedienst had het gezien de toestand niet veel langer moeten duren", schrijft de politie op Facebook.

De ouders kwamen even later doodleuk vanaf het strand aangelopen, zagen het kapotte raam en werden toen boos. Hoe dan? Hun verweer voor dit onvervalst stukje kindermisbruik was dat ze alles via een camera in de gaten hielden (blijkbaar niet goed genoeg hè?). "Logischerwijs zijn vader en moeder aangehouden en is aan het politiebureau de crisisdienst van Veilig Thuis ter plaatse gekomen. Met de kinderen ging het gelukkig zienderogen vooruit", aldus de politie.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml