Yolanthe Cabau en zoontje overleven aardbeving in Los Angeles

Yolanthe Cabau en zoontje overleven aardbeving in Los Angeles 

21 augustus 2023 - 16:33

Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava (gezondheid) zijn veilig. Heel Nederland hield urenlang de adem in over hun lot, maar dertien uur geleden kwam eindelijk het bericht dat de ex van Wesley Sneijder en hun zoontje NIKS is overkomen. Wat was er aan de hand? Waren ze op vakantie op Rhodos? Waren ze verdwaald in de Thaise jungle? Hadden ze een film gekeken met Yolanthe in de hoofdrol? Nee. Er was een aardbeving in Los Angeles.

Een aardbeving waar niemand in Nederland van gehoord zou hebben als Yolanthe er geen post aan had gewijd op Instagram. Niet dat een beving van 5.5 op de schaal van Richter onderschat moet worden, in Groningen ging het er allemaal een stuk vriendelijker aan toe, maar het is nou ook niet zo dat er ook maar iemand in LA van zoiets in paniek raakt. Die gekke Amerikanen zijn echt wel meer gewend en anders pakken ze gewoon een pistool en schieten ze een beetje lukraak om zich heen. Zo zijn ze.

Maar goed, Yolanthe kan nou eenmaal niet zonder aandacht en dus werd meteen de telefoon uit de broekzak getrokken toen haar huis begon te trillen en haar kind doodsbang onder de tafel dook. Een insta-story met je kind erop scoort nou eenmaal altijd goed en een story met een jammerend kind dat bang is al helemaal. Daar kan je van alles van vinden, maar het is gewoon leuke content en Yolanthe voelt dat als geen ander aan.

In de story duikt Xess Xava (gezondheid) dus onder de tafel, begint in paniek in het Engels allerlei dingen te roepen naar zijn moeder, die blijft professioneel als ze is gewoon doorfilmen en er rent zelf een andere vrouw met goed decollettee lachend door het beeld. Prachtig om te zien. Daarna wordt nog wel een bericht geplaatst dat ze dus nog in leven zijn. Yolanthe: "We zijn helemaal oke hoor. Ik lach vaak een beetje als ik nerveus ben, maar ook om Xess. Hij is zo getraind hier op school, wat te doen bij een aardbeving, dat hij gelijk opsprong en deed wat hij geleerd had.”

Even voor de duidelijkheid: de actrice (?) bekend van rollen in (?) leeft dus nog. En haar zoontje ook. Het lot van de onbekende vrouw met dikke tieten is ons niet bekend, maar gezien haar goede voorgevel gaan wij ervan uit dat ook zij de aardbeving heeft overleefd. Wij komen hoe dan ook graag met haar in contact. Nederland kan in ieder geval opgelucht ademhalen. En Wesley ook, want die hoopt nog altijd dat hij een keer bovenop Yolanthe mag springen, met een aanloopje weliswaar. Wij achten de kans daarop echter klein.

Yolanthe woont sinds een aantal jaar in LA, samen met Xess Xava (gezondheid) op veilige afstand van de Utrechtse volkswijken van papa Wesley. Naar eigen zeggen om daar te werken aan haar acteercarrière maar wat we op haar socials zien is dat ze vooral werkt aan een goed getrainde kont, al is die zeer waarschijnlijk net zo nep en opgespoten als haar tieten, wenkbrauwen, lippen en noem maar op. Niet dat dat iets uitmaakt, want het blijft gewoon een topper. Gelukkig leeft ze nog!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml