Yuri mag sinaasappelsap drinken met Keith Bakker
Entertainment

Yuri mag sinaasappelsap drinken met Keith Bakker.

Als er íemand is van wie je in barre tijden geen bemoeienis nodig hebt, is het geesteshulpje/meisjesaanraker Keith Bakker wel. De hulpverlener met dik Amerikaans accent heeft een open brief aan Yuri van Gelder geschreven. 

"Ik kan mij voorstellen hoe je je momenteel moet voelen", pent Bakker op zijn blog. "Je moet er stuk van zijn. Je verslaving kwam terug en vernielde alles wat belangrijk voor je is. En nu maken de media je te schande." Bakker vertelt Yuri in wat voor een fantastische lichamelijk conditie hij was, maar dat 't eigenlijk geen fuck uitmaakte want "je vergat één ding. Je bent een verslaafde". 

"Wat ga je nu doen? Je kunt zelfmoord plegen. Dat is een optie", oppert Bakker. "Je kunt wegrennen en je verstoppen totdat de media-aandacht is verdwenen en je de rest van je leven met schaamte rondloopt. Of je kunt iets anders doen. Je kunt een rolmodel worden dat vele mensen behulpzaam kan zijn, meer nog dan sport kan doen."

Gelukkig kan Yuri ook altijd bij hem terecht als hij een schouder nodig heeft om op uit te huilen. "Als je het wilt, ben ik er voor jou. We kunnen samen naar een meeting en sinaasappelsap drinken."

Alle artikelen geladen. Overzicht →