Zaandammers meppen vrouw K.O met stoel
Binnenland

Zaandammers meppen vrouw K.O met stoel.

In Zaandam wil je liever niet wonen. Woon je er wel, ben je veroordeeld tot het delen van je woonplaats met bijvoorbeeld Ismail Ilgun en zijn buurtbeschermers, volwassen mensen met kind(eren) die vanaf hun balkon glaswerk naar je knikker werpen en sinds afgelopen weekend óók met mannen die vrouwen met stoelen K.O slaan.

Ja, u leest het goed. Dit gebeurde eergisteren bij zalencentrum Sale aan de Mahoniethout, waar twee mannen het rond 4.00 uur 's nachts met elkaar aan de stok kregen.

De twee kanslozen waren zó boos, dat zij op elkaar insloegen met stoelen. In plaats van elkaar halfdood te meppen, waar wij niet eens zo rouwig om kunnen zijn, werd een vrouw slachtoffer van de geweldsdrang van het duo.

Het arme mensje, dat stomtoevallig in de buurt van de amokmakers zat, werd op gegeven moment zó hard met een stoel in haar gezicht geraakt, dat zij buiten bewustzijn raakte en gewond naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Daar verblijft het slachtoffer nu nog steeds.

Door adequaat politiewerk is er nog niemand opgepakt en heeft de politie nog geen enkel idee wie er verantwoordelijk kan worden gehouden voor de zware mishandeling.

Alle artikelen geladen. Overzicht →