Zanger Ruben Hein: gaat fantastisch met Nederland 

22 februari 2018 - 13:33

U komt rond van een bijstandsoutkiering? Zit ondanks een karrenvracht aan sollicitaties werkloos thuis? Kan uw rekeningen niet betalen? Heeft incassobureau's en deurwaarders doorlopend aan de deur? Wordt geterroriseerd door hangjeugd? Woont in Amsterdam?

Geen zorgen. Niets aan de hand. Dat is de mening van Wie Is De Mol-kandidaat en zanger Ruben Hein. De 35-jarige Nijmegenaar mocht gisteren aanschuiven bij het radioprogramma 't Wordt Nu Laat op Radio 2 en maakte van de gelegenheid gebruik een flinke dosis positiviteit in luisteraarsoren te slingeren. 

Zo zou u zich vaker moeten realiseren hoe supergoed het met Nederland gaat. "Ik denk vaak: kom op jongens, let een beetje op, we moeten het met z’n allen doen op deze wereld. Maar tegelijkertijd gaat het met ons hier ook wel heel erg goed. We hebben verdomd veel mazzel, zonder dat we het echt in de gaten hebben", aldus Hein.

Mensen die veel zorgen hebben, hebben volgens Hein eigenlijk geen reden om zorgen te hebben: "Niet iedereen heeft het even gemakkelijk. Maar niemand hoeft zich hier écht ergens zorgen over te maken."

Wat een grap.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie