Upd: Dj Frank Dane zegt sorry, Maan accepteert
Entertainment

Upd: Dj Frank Dane zegt sorry, Maan accepteert.

Goedemorgen allemaal. Ook zo genoten van het kortstondige optreden van de 20-jarige zangeres Maan van Steenwinkel bij Radio 538?

Maan, die vorig jaar bij gebrek aan beter The Voice of Holland won, kwam haar nieuwste dertien in een dozijn-wijsje zingen in de show van DJ Frank Dane. Zegt de naam Dane u iets? Nee?

Frank Dane

Kent u Robert Jensen? Ja? Frank Dane is de broer van Robert Jensen, maar wil die achternaam niet gebruiken omdat hij zich schaamt voor zijn broer. Althans, politiek correct gezien probeert hij met Dane (verwijst naar hun Deense achtergrond) als pseudoniem te voorkomen dat men de link legt naar zijn broer.

Afijn, Dane dacht op 17 november zijn lolbroek aangetrokken te hebben en huurde bij wijze van een ludieke actie een streaker in, die ritmisch door de studio danste.

Uiterst pijnlijk

Maan, die met haar ogen dicht zong, schrok zich bij het openen van haar ogen het apelazerus en barstte in snikken uit. "Ik, schrok, hik, zo, proest, erg. Er zat ineens een naakte piemel voor mijn gezicht."

Uiterst pijnlijk is dat wanneer Maan trillend en bevend uit haar woorden probeert te komen, er op de achtergrond keihard gelachen wordt. Toegegeven, dat is gemeen en toont de totaalfaal van de 'grap' aan. Bovendien zien wij niet in hoe dit op welke manier dan ook grappig had kunnen uitpakken.

De bom op sociale media is dan ook gebarsten. Emotionele aanslag op toetsenbord-moraalridders en luitjes die Maan maar een aanstellerig typetje vinden sieren de topreacties op Twitter.

Overigens, tijdens de afgelopen finale van het Eurovisie Song Festival lag Maan nog dubbel om het verschijnen van een streaker op het podium. Maar da's anders.

Update 13.25 uur: RTLNieuws kopt: 'Dj Frank Dane diep door het stof' om streakergrap'. Na wat verder lezen blijkt dat hij zijn excuses heeft aangeboden die door de aanwezige zangeres geaccepteerd zijn. En we gaan weer over tot de orde van de dag.

Wat vind u?
Ach, al die ophef om niks
Zullen we maar allemaal een niqaab aantrekken dan?
Terechte woede, dit kan niet
@MeToo
quotes2know
Alle artikelen geladen. Overzicht →