Zeg gewoon 'ns sorry

Zeg gewoon 'ns sorry 

04 februari 2023 - 11:10

Het kabinet was ‘onbedoeld’ hard tegen ongevaccineerden, beweert MinPres Mark Rutte. Laat dat onbedoeld maar weg. Het kabinet was, mede onder aanvoering van Hugo de Jonge, sadistisch tegenover mensen, belastingbetalende burgers van Nederland. Razzia’s na de avondklok – want het virus kon klok kijken. Uitsluiten van cafés, restaurants, sportscholen en gewoon het hele leven, maar hey, maak vooral geen vergelijking met de Tweede Wereldoorlog. Je had immers de keuze om niet uitgesloten te worden, je sloot jezelf uit. Je was een opgejaagde, die toegang tot de IC- ontzegd moest worden.

Dan kan de Tweede Kamer nu wel janken, maar al die godvergeten Janlullen deden net zo hard mee aan het uitsluiten. En trots dat ze waren om aan de ‘juiste’ kant te staan. Kom maar door met de lockdown. Kom maar door met dat testen. Kom maar door met het zeiken om mondkapjes. Kom maar door met QR-bewijzen. Kom maar door met de avondklok. En vergeet vooral niet om afstand te houden want daar is de mens op gebouwd, op afstand houden van elkaar. Familierelaties die stukgingen, vriendschappen die beëindigd werden, evenals mensenlevens. Was het niet omdat mensen zelfmoord pleegden uit wanhoop dan was het wel omdat ze niet geholpen werden in het ziekenhuis, omdat de qronapatiënten voor gingen. Obese mensen met onderliggend lijden, ouderen die op noodlijdende wijze hun leven verlengd zagen, en natuurlijk de uitzonderingen, die ene zestien- of dertigjarige die ook qrona kreeg en doodging. Om vervolgens op de uitzonderingen beleid te maken. Gekmakend.

Zeg ‘ns sorry, met z’n allen. Zeg gewoon sorry. En compenseer ons allemaal. Kom, ik ben gul, compenseer ook die idioten die je aanpraatten dat je egoïstisch was omdat je geen vaccinatie wilde. Die je betichtten wappie te zijn omdat je geen vaccinatie wilde. Die je betichtten de schuldige van die hele kutnepcrisispandemie te zijn. En ja, er zijn mensen overleden aan Covid, hartstikke erg. Echt. Maar er sterven dagelijks mensen en daar hoor je niets over op het journaal. Niets op de radio en daar wordt ook godzijdank geen godvergeten OMT voor opgetuigd. Al die lui werden voor het karretje van Hugo en Mark gespannen om ons te onderdrukken. Heus, een parlementaire enquete is nog te mild voor al degenen die niet alleen een politieke functie uitoefenden in 2020-2022 maar ook de overheid ‘adviseerden’.

Zeg ‘ns sorry.

En doe dat door te investeren in Nederland.

Investeer in de zorg, zodat die arme mensen nooit meer zo enorm uitgebuit worden. Geef ze loon naar werken, geef ze collega’s, zorg dat de zorg aantrekkelijk wordt om in te werken zodat we niet weer met zulke drama’s worden geconfronteerd. En zodat die 550.000 verspilde levensjaren van ons allemaal ingelopen kunnen worden, evenals al die uitgestelde zorg. Investeer in ons, jullie zitten er voor ons. Remember?

Zeg ‘ns sorry.

Investeer in Nederlanders. Stimuleer gezond eten en het vermijden van overgewicht. Ja, betuttel ons ook ‘ns als het niet in jullie voordeel is, heus, jullie kunnen het. Haal de btw van gezond eten, maak snoepgoed, fastfood en alles wat geen groente of fruit is gewoon dúúr. Jullie kunnen het heus. Hugo is er meester in om in te grijpen op het privé-domein, dus doe het nou ook ‘ns als het goed voor iedereen is zonder dat jullie er direct baat bij hebben. Jullie zitten er voor ons, remember? Of zijn gezonde burgers niet jullie doel? Vandaar die gifspuit en het negeren van de oversterfte?

Zeg ‘ns sorry.

Ja, zeg gewoon ‘ns sorry.

Gewoon, sorry dat jullie vergeten zijn voor wie jullie er zitten. Voor ons. Wij kunnen prima zonder jullie. Maar dat jullie 15 maart zonder ons niet zullen overleven, daar heb je geen qronaviruskennis voor nodig. Sorry? Not sorry! En nee, ik ben nooit onbedoeld hard.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.