Zelensky’s heldendaden winnen het al dagen van Sywerts misdaden

Zelensky’s heldendaden winnen het al dagen van Sywerts misdaden 

02 maart 2022 - 11:59

Het oorlogsgeweld duizenden kilometers verderop leidt af van de misdaden die dichterbij huis plaatsvinden. Even was hij trending topic maar Zelensky’s heldendaden winnen het al dagen van Sywerts misdaden.

En toch moeten we het er over hebben. Want als er één ding is waar journalisten én politici goed in zijn, is het wel om de spotlight op de verkeerde crimineel te richten. Dat Sywert, Bernd en Camille moeten hangen omdat ze morele misdaden hebben gepleegd: een rechter zal zich ongetwijfeld uitspreken. Aangezien moraliteit niet is opgenomen in de wet, rechtvaardigheid ook niet btw, lijkt veroordeling nagenoeg uitgesloten. Het hele FIOD-theater is voor de bühne en leidt af van de echte misdadigers, de mensen die in het kader van ‘crisis’ en ‘pandemie’, onverantwoordelijk met ons belastinggeld én onze gezondheid zijn omgegaan. Die mensen, die als een kip zonder kop maatregelen afkondigden die nul nut hadden, voor duizenden doden zorgden, psychische schade aanrichtten en ondanks het zoekmaken van 5.100.000.000 euro belastinggeld dat wij hebben opgehoest, zijn weggepromoveerd naar de volgende ministerspost waar ze opnieuw schade kunnen aanrichten. Hugo de Jonge verantwoordelijk stellen, kan niet. Sywert, Bernd en Camille tot zondebok maken en arresteren, wél.

Terwijl Hugo, samen met Wopke en Mark toch echt verantwoordelijk was voor de uitgaven. Voor de bonnetjes en de opdrachten, onder andere aan Sywert, Bernd en Camille. Hugo, Wopke en Mark deelden geld uit aan ‘ondernemers’ die ‘hart voor de zorg’ hadden. Aan ondernemers die ‘teststraten’ optuigden en weet ik wat voor onzin nog meer. Hugo, Wopke en Mark hebben mensen rijk gemaakt – en drie daarvan waren Sywert, Bernd en Camille. Sywert, Bernd en Camille hadden het systeem beter door dan Hugo, Wopke en Mark, werden lachend rijk dankzij de media die ze strategisch inzetten om Hugo, Wopke en Mark te overtuigen. Ons perverse systeem aanpakken is niet aan de orde – het wordt met verve in stand gehouden door Hugo, Wopke, Mark en hun vrienden in de media.

En ja, Sywert, Bernd en Camille hebben het perverse systeem van media en politiek voor zich laten werken. Ze hebben gelogen, hun relaties ingezet en 30 miljoen (of zo) bijgeschreven op hun rekeningen. Sywert, Bernd en Camille zijn niet de oorzaak, maar het resultaat van een ziek systeem, opgetuigd door Hugo, Wopke en Mark. Ze zijn het gevolg van een perverse pers, een media die geilt op de eigen soort en daar heiligen van maakt in plaats van te zien dat ze elkaar in stand houden. De enige reden waarom media jaagt op Sywert, Bernd en Camille, is omdat ze niet mochten meedelen maar wél bijdragen aan Sywerts briljante plan om 30 miljoen achterover te drukken. Dat ze partijen voorlogen en oplichtten: foutje. Die zullen alsnog betaald moeten worden. Maar veel meer dan dat wordt het leedvermaak niet. Sywert, Bernd en Camille hebben aangetoond hoe ziek het systeem is. Je zou denken dat het systeem wordt aangepakt maar nee, op kruimels jagen komt media en FIOD beter uit.

Want meer dan kruimels zijn die drie jongens niet. Er blijft vijf punt één miljard euro zoek. Desondanks is de crimineel die dit allemaal mogelijk gemaakt heeft, gepromoveerd tot minister van Wonen. Zijn Bernd en Camille, zijnde Wopke en Mark, zitten in het Torentje of in een vliegtuig. Rechtvaardigheid zit niet in ons systeem. Rechtvaardigheid zit in ons, kiezers. Over twee weken zijn de verkiezingen. En als het systeem de misdaden dicht bij huis niet opruimt, zullen wij het moeten doen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.