Zestal sloopt caféganger, breekt kaak op twee plaatsen
Binnenland

Zestal sloopt caféganger, breekt kaak op twee plaatsen.

Hè, gezellig. Een cafeetje bezoeken. Sowieso, café's. DE plek voor werkloze zuipschuiten in namaak Adidas-trainingspakken, gebukt over hun pakje zware Van Nelle, die niets anders te vertellen hebben dan smaakloze seksgrapjes die niemand leuk vindt. Ook na twee, drie, vier of tien biertjes niet.

Vrouwen in een café, mogelijk nog kanslozer. Een beetje dame die eigenwaarde bezit, vertoont zich niet in dergelijke 'uitgaansgelegenheden'.

In een café aan de Heerenweg in Heiloo zaten afgelopen zaterdag veel mannen en verdomd, ook wat vrouwen. Zes van die 'mannen' (denk even aan de formule: overtal+drinken = je stoer voelen) leek het een leuk idee een andere bezoeker kapot te treiteren.

Het zestal werd daarop aangesproken door het slachtoffer. Zoals u vaak ziet, werkt dat alleen maar als een rode lap op een stier. De kroegtijgers stopten niet, waarop de man besloot maar gewoon naar huis te gaan. Vaak het meest verstandig.

De groep besloot de man te volgen en buiten kreeg het slachtoffer verwoestend hard een vuist in zijn gelaat. Door die stoot ligt zijn hele gebit in gruzelementen en is zijn kaak op twee plaatsen gebroken.

Er blijkt een getuige te zijn geweest die het slachtoffer geprobeerd heeft te hulp te schieten. De politie wil graag weten wie dat is, zodat er naar de daders gezocht kan worden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →