ZESTIG jaar jongere vrouw Hefner erft NIETS
Entertainment

ZESTIG jaar jongere vrouw Hefner erft NIETS.

Wat zou u ervan vinden wanneer uw dochter een relatie begint met een zestig jaar oudere man?

Juist ja. Dat zou op zijn minst als opmerkelijk kunnen worden geclassificeerd. Tenzij de bejaarde opa over een heleboel liquide middelen beschikt, dan zou dat door uw dochter kunnen worden aangedragen als een goede reden. Nietwaar?

Neem nu Crystal Harris, de 31-jarige echtgenote van de onlangs overleden blootbaas Hugh Hefner. De blondine trouwde vijf jaar geleden met de rimpelige tachtiger, nadat zij een seintje van boven ontving dat zij toch echt 'de ware' voor Hefner was. Of dat seintje ook vooruitzichten van heel veel geld bevatte, is onduidelijk.

Nu Hefner van zijn rust in de eeuwige jachtvelden geniet, maakt Harris de balans op. Ze houdt, buiten een eenmalige en twee seconden durende vrijpartij met Hefner, niets, nada, noppes over aan het het vijfjarige huwelijk.

De blondine is namelijk niet opgenomen in het testament van Hefner en heeft ten tijde van het huwelijk zelfs een contract ondertekend, waaruit blijkt dat er geen rooie cent op haar bankrekening zal worden bijgeschreven. Het geschatte vermorgen van Hefner wordt beraamd op zo'n 43 miljoen euro.

En dat is toch een tegenvallertje voor Harris, die naar verluidt een echte baan zal moeten gaan zoeken. Ze kan natuurlijk ook een relatie beginnen met Hefners jongste nakomeling, de 26-jarige Cooper. Misschien is ze voor hem ook wel 'de ware'.

Alle artikelen geladen. Overzicht →