Organisatie ontmaskert 350 polderpedo's 

13 november 2017 - 09:30

Goedemorgen volluk. Vroeg uit de veren vandaag, uw slavendrijver wacht weer op u. Jaloerse collegae, aka promotiejagers, zitten al klaar om eventuele laatkomers bij de baas te snitchen. Proppen geblazen in overvolle NS-treinen dus, karnemelk is trouwens vandaag in de aanbieding bij de AH.

Kinderrechtenorganisatie Terres des Hommes komt met schokkend en daarnaast misselijkmakend
nieuws. Via een speciaal cyberspace-project zijn 350 'actieve' Nederlandse sekstoeristen in beeld gekomen.

Neem nu de 75-jarige Tilburger Henk K. De Brabander blijkt in het bezit van een voorliefde voor Nepalezen, liefst tieners. Wanneer u zijn Facebookpagina bekijkt, ziet u dat Henk heel populair is, vooral bij Nepalese tieners die zijn vriendenlijst domineren. Hij blijkt al tientallen jaren naar het land te reizen en er ook een eigen woning te bezitten.

Waarom zou een willekeurige Nepalees van bijvoorbeeld 15 jaar oud bevriend raken met een 75-jarige Hollander? Die vraag kunt u zichzelf herhaaldelijk stellen, het antwoord zal steeds hetzelfde zijn.

K. werd een paar dagen geleden op heterdaad betrapt met VIER KINDEREN in een guesthouse in het Nepalese Kotheswar. Als het een beetje meezit verdwijnt Henk lang en eenzaam achter de tralies.

Terres des Hommes stelt een samenwerkingsverband te hebben opgezet met luchtvaartmaatschappijen, met als doel de identiteiten van pedofielen in in kaart te kunnen brengen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie