Zieke Willem Holleeder eist tosti's bij ontbijt

Zieke Willem Holleeder eist tosti's bij ontbijt 

18 juli 2023 - 13:40

Willem Holleeder, de veteraan van de onderwereld, eist tosti's bij het ontbijt. Dat meldt De Telegraaf. Dus misschien is het ook wel een omelet ham kaas, een roerei met tomaat en ui of hele bakken Chinees. Dat weet je met De Telegraaf immers maar nooit. Ook laat De Telegraaf onvermeld wat Holleeder het liefste drinkt bij zijn tosti. Wij vernemen dat dit weleens een jus 'd orange zou kunnen zijn.

 

Feit is dat de ooit beruchtste crimineel van Nederland een mini-vakantie had in het Leids Universitair Medisch Centrum.

Willem Holleeder, beroemd van College Tour met Twan Huys, zit een levenslange gevangenisstraf uit in de EBI in Vught en is daar buurman van onder anderen terrorist Samir A. en collega-beroepscrimineel Ridouan Taghi. Nou is al wel langer bekend dat Willem aka De Neus last heeft van hartfalen maar dat hij daarom afgelopen afgelopen voorjaar drie weken tijdelijk een ander onderdak had dan iedereen in Nederland dacht, was tot vanochtend een groot geheim.

De oom van tv-kok Miljuschka Witzenhausen werd in juni 2022 door de rechtbank Amsterdam veroordeeld tot levenslang niks doen tussen vier muren omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor vijf liquidaties. Tegenwoordig ben je dan een kleine jongen (Taghi en Bolle Jos Leijdekkers hebben in minder dan een middag vijf opdrachten tot moord gegeven) en word je uitgelachen als je niet eens hebt gedreigd de kroonprinses te kidnappen, maar er zijn tijden geweest dat je met vijf liquidaties in de onderwereld een behoorlijke staat van dienst had.

De ras-Jordanees, die ook nog eens in een voormalig leven Freddy Heineken ontvoerde, was er door de operatie dan wel weer eens even lekker uit, hij werd wel gewoon beveiligd. De hele dag had hij beveiligers van het Bijzondere Ondersteuningsteam (BOT) aan zijn ziekenhuisbed staan, gespecialiseerd in het bewaken van gevangenen die vluchtgevaarlijk zijn. Nou zijn wij benieuwd hoe je vlucht na een ingrijpende hartoperatie. Maar toch, safety first.

Hoe het nu met Willem gaat, meldt De Telegraaf niet. Ook is onbekend of Twan Huys nog een bezoekje heeft gebracht.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml