Ziekenhuis rekent 40 dollar voor aanraken pasgeboren zoon
Raar

Ziekenhuis rekent 40 dollar voor aanraken pasgeboren zoon.

Een man uit de Amerikaanse Utah heeft verontwaardigd zijn ziekenhuisrekening op internet geplaatst, omdat het ziekenhuis hem veertig dollar rekende voor het eerste huid-op-huid contact met zijn pasgeboren zoontje. 

"We waren niet boos, maar we vonden het wel heel raar", aldus de vader tegen Daily News. "Ik had geen idee dat we hiervoor zouden moeten betalen". 

Een foto van het pasgeboren kind met zijn gezin zat wel bij de prijs inbegrepen. De man postte een foto van zijn ziekenhuisrekening op Reddit, waarna gebruikers massaal vielen over de bijzondere kostenpost. 

Een verpleegkundige denkt dat er kosten in rekening worden gebracht omdat er voor huid-op-huid contact een extra verpleegkundige in de operatiekamer aanwezig moet zijn. 

Om het gigantische bedrag op te brengen, heeft de man een gofundme-pagina aangemaakt, met als doel veertig dollar. "Alle donaties die bovenop de veertig euro worden gedaan, ga ik gebruiken voor een vasectomie, want ik wil deze slapeloze nachten door de baby nooit meer meemaken", aldus de vader. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →