Zien: Expeditie Robinson-leden doen poging BN'er worden

Zien: Expeditie Robinson-leden doen poging BN'er worden 

12 december 2018 - 09:32

Expeditie Robinson is best tof. Wat zeggen we? Het is een mooi programma waarin backstabber Steven Brunswijk Braboneger iedereen de moeder naait. Heerlijke televisie. Ook boer Jan is een mooie vent. Niets dan lof. Helaas heeft de show ook een keerzijde.

Zo grijpen sommige deelnemers van 'team onbekend' het programma aan hun leven drastisch te veranderen. Ze duiken ineens op in allerlei talkshowtjes en willen plots niets liever worden dan Bekende Nederlander.

En wat doe je dan? Je gaat verslag doen van je leven op YouTube. Ook als je niets nuttigs hebt te vertellen, je kijkers laat zien hoe je de was doet, hoe je een pizza in de oven stopt, hoe je samen de afleveringen van ER terugkijkt, hoe de kapper je haar knipt, hoe je door verkeersongelukken gewoon vijf keer hebt moeten overstappen in het openbaar vervoer. Hele essentiële formatie die de kijker aan de buis gekluisterd houdt.

U weet niet waar dit over gaat? Hier heeft u de wanhopige 'laat mij alsjeblieft BN'er worden in plaats van Aldi-cassiere'-pogingen. Niks mis met de Aldi, trouwens. Dan wordt er tenminste nog gewerkt.

Wie moet Expeditie Robinson winnen?
Steven
Jan
Laurie
Dominique
Gregory
Created with Survey Maker
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie