ZIEN: Franse presentator randt vrouw aan live op tv
Entertainment

ZIEN: Franse presentator randt vrouw aan live op tv.

Ophef in het Frankrijkse. Een presentator heeft daar in de nacht van vrijdag op zaterdag een danseres op haar borsten gekust terwijl dat de vrouw had aangegeven helemaal niet gekust te willen worden. En dat allemaal live op televisie.

Presentator Cyril Hanouna presenteerde 35 uur lang een live-uitzending, daarin kwamen sketches voorbij. Eén sketch ging over de overval van Kim Kardashian waarbij de 21-jarige actrice Soraya Riffy Kim speelt. Op het einde van de sketch roept Hanouna dat Riffy "wel een kusje heeft verdiend".

Riffy heeft daar helemaal geen zin in en zegt overduidelijk nee. Hanouna negeert dat en kust haar vol op haar ietwat grote boezem. 

Hanouna heeft inmiddels gisteren live op televisie zijn spijt betuigd. In de spijtuitzending komt ook actrice/danseres Riffy aan het woord. Het voelde voor haar niet als aanranding zei ze en ze accepteert de excuses van Hanouna. De presentator betuigde spijt met tranen in zijn ogen, weet Slate.

Enfin, een bericht over een filmpje zonder een filmpje kan natuurlijk niet. Hier de zoen op de borsten. Actie vanaf 1:55.. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →