ZIEN: Kuzu spreekt bij VVD over integratie 

15 november 2017 - 10:01

De VVD hield gisteren een bijeenkomst over het gevoelige punt integratie. En wie moet je daarvoor uitnodigen om een goed, genuanceerd en niet-gekleurd beeld over dit onderwerp te krijgen? Kuzu natuurlijk! Het lid van partij DENK werd dan ook als spreker uitgenodigd.

Het lijkt net een slechte grap, maar zoals in onderstaande video te zien is was het gisteren toch echt werkelijkheid. Kuzu is altijd een man van veel woorden geweest en had dan ook nu weer een aantal pakkende teksten over de mislukte multiculturele samenleving, om VVD'ers mee te hersenspoelen informeren.

Volgens hem wordt "De lat om te integreren steeds hoger gelegd". Integreren is dan ook totale onzin, gewoon afschaffen. Klinkt als een goed plan. En de zaal vol liberale VVD'ers maar lachen.

Er zou een bepaalde angst in ons land heersen, die bovendien nog eens gevoed wordt door politici. Om een keertje origineel te zijn werd daarbij niet eens Wilders genoemd, maar nam Kuzu een voorbeeld van VVD'er Zijlstra: "Onze waarden staan onder druk door die mensen die in de jaren 60 en 70 hiernaartoe zijn gekomen". Iets wat uiteraard volgens hem grote onzin is.

Bekijk hieronder:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.