ZIEN: Mo'tje Ihattaren als held onthaald bij Samsunspor

ZIEN: Mo'tje Ihattaren als held onthaald bij Samsunspor 

02 augustus 2023 - 14:47

Zouden ze daar weten dat Ihattaren 20 kilo te zwaar is en al een jaar niet gevoetbald heeft? Het miskende talent heeft een nieuwe club gevonden: Samsunspor, een promovendus in Turkije. En de fans zijn maar wat blij met hem.

Bij aankomst op het vliegveld van Samsun kreeg Mo'tje een warm onthaal, zo is het te zien. Al blijft het op de beelden een beetje onduidelijk wie nou precies de topsporter is en wie de supporters, zoals gezegd: de beste man heeft de laatste tijd niet helemaal voor de sport geleefd.

Zijn verhaal is bekend. Ooit een talent, ging toen naar Juventus, werd verhuurd, kwam niet opdagen op de training, raakte op een zijspoor, had foute vrienden, zag zijn auto in de fik vliegen, kreeg een tweede, derde, vierde en vijfde kans bij Ajax, had begeleiding van mensen als Vanenburg en Sneijder, maar het was allemaal niks en het werd ook niks.

Hopelijk kan meneer zijn carrière bij Samsunspor nieuw leven in blazen. Al sluiten wij bij PowNed niet uit dat hij toch voor het eten naar Samsun is gegaan. Zo leert diepgravend onderzoek ons dat ze daar een aantal uitstekende kebab-zaken hebben. Wij willen Ihattaren wel één tip geven: reken wel je bestelling af, in Turkije krijg je als je de boel flest echt niet alleen maar een deurwaarder op de stoep.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml