ZIEN: Oranjefans lopen boos weg bij Jinek tijdens gesprek over Qatar

ZIEN: Oranjefans lopen boos weg bij Jinek tijdens gesprek over Qatar 

01 november 2022 - 10:04

Het feit dat Oranjefans zich door de regering in Qatar laten betalen om daar in de zandbak vrolijk met vlaggen te zwaaien, positieve berichtjes op sociale media te plaatsen en negatieve te verlinken, was ook aan tafel bij Eva Jinek onderwerp van gesprek. Speciaal om die reden had Eva ook een aantal fans die op dit aanbod zijn ingegaan uitgenodigd. Maar die fans vonden het gesprek op een gegeven moment niet zo leuk en gingen er vandoor.

Tijdens het gesprek stonden de fans ineens op en zeiden "We gaan weg. Tjongejongejonge, wat een slap geouwehoer zeg". Het was ook geen makkelijke avond, al die kritiek en dat gezeur over mensenrechten en jezelf voor een karretje laten spannen terwijl zij alleen maar als gewone man gratis enΒ voor niks naar het WK kunnen: dat is toch gaaf?

Wij hebben ons in elk geval kostelijk vermaakt. Al twijfelen we een beetje wat het hoogtepunt was, maar wij gaan toch voor Harry de Tietenman met zijn 2 brillen die zei "Ik heb niet getekend, alleen een kruisje bij de algemene voorwaarden gezet." Bekijk hieronder wat beelden:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml