ZIEN: Red Bull Salzburg lacht Feyenoord uit

ZIEN: Red Bull Salzburg lacht Feyenoord uit 

31 augustus 2023 - 12:00

Ons landje is dit jaar weer eens met twee clubs vertegenwoordigd in de 'Champions' League. Landskampioen Feyenoord natuurlijk en PSV, dat gisteren een stelletje Schotten uit de voorronde knikkerde. Vanavond kunnen we ons opmaken voor de loting van de groepsfase.

Nu is het zo dat Feyenoord als landskampioen voor de loting is geplaatst in pot 1 (lang verhaal hoe dat precies zit met loting en potten, we hebben even geen zin om dat allemaal uit te leggen), en in pot 1 zitten verder allemaal clubs van het kaliber Barcelona, Bayern München, Manchester City, kortom de absolute top van Europa.

Dat Feyenoord niet per se behoort tot de absolute top van Europa, weten ze in het buitenland ook. Neem het Oostenrijkse Red Bull Salzburg, die club is ook geplaatst voor de 'Champions' League en kijkt vanzelfsprekend ook uit naar de loting vanavond.

Het mediateam daar vond het vandaag nodig om een filmpje te maken voor TikTok waarin het de fans vraagt op welke club ze hopen uit pot 1 en daarbij duidelijk te maken dat ze vinden dat ze bij Feyenoord er eigenlijk geen f*ck van kunnen. 

Wij hebben bij PowNed natuurlijk geen clubvoorkeur maar we hopen nu wel dat de twee clubs inderdaad aan elkaar gekoppeld worden. En dat die kut-Oostenrijkers alle hoeken van de Kuip te zien krijgen. Ga maar lekker huilen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml