Zien: tennisser treft scheidsrechter in gezicht  

06 februari 2017 - 10:05

Na een verloren servicegame in de kwartfinale van de Davis Cup sloeg de Canadese tennisser Denis Shapovalov de bal recht in het gezicht van de scheidsrechter. De 17-jarige Wimbledon-kampioen van de junioren zorgde daarmee dat hij gediskwalificeerd werd en Groot-Brittannië met 3-2 won van Canada. 

In de beslissende vijfde partij met 6-3 6-4 stond Shapovalov met 2-1 achter tegen de Brit Kyle Edmund. De Canadees werd er chagrijnig van en gooide de bal zo hard en scheef op, dat deze keihard op het oog van scheidsrechter Umpire Arnaud Gabas kwam en de arme man volgens NU.nl voor behandeling naar het ziekenhuis moest. "Mijn gedrag was onaanvaardbaar en ik schaam me vreselijk. Ik beloof dat dit de allerlaatste keer was dat ik zoiets heb gedaan", zei Shapovalov.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.