ZIEN: Trump-fans: Heil Trump!
Buitenland

ZIEN: Trump-fans: Heil Trump!.

Zo'n 200 fans van de president-elect Donald Trump hebben zaterdag op een bijeenkomst gezellig de Hitlergroet gebracht. Ook riepen ze "Heil Trump! Heil aan ons volk! Heil aan de overwinning!" 

De opruiende toespraak met groet werd gedaan door 'Alt-Right'-bedenker Richard B. Spencer tijdens een bijeenkomst waar ze vieren dat ze Amerikaan zijn van Europese afkomst.

Tijdens zijn speech waar de pers nog aanwezig was ging het er rustig aan toe. Toen eenmaal de, volgens hem 'Lügenpresse' weg was ging hij helemaal los, volgens The Atlantic. The Atlantic was namelijk nog wel aanwezig, omdat ze in december een documentaire uitbrengen over de Alt-Right-beweging.

CNN heeft om een reactie gevraagd bij The Donald. Zijn PR-team heeft aan CNN laten weten dat ze altijd al tegen racisme waren en dat ook zullen blijven. Dat dat de vraag niet was doet er volgens het PR-team niet zo toe.

The Donald zelf was trouwens druk met het opnemen van een vlog. Daarin legt hij uit wat hij de komende honderd dagen gaat doen met de VS.

Alle artikelen geladen. Overzicht →